TCO e.o.

Start
Omhoog

 

Nieuwtjes 2021

 
   
  Artikel uit Trial Magazine UK 2021 waarin wordt teruggeblikt op de Scottish trial van 30 jaar terug, waarin René Opstals mee reed.
In het artikel gaat het specifiek over zijn deelname in die jaren.
René deelde dit met ons en het is leuk om nog weer eens terug te lezen.
De overzichtfoto is van Toon van Vliet

 
 

 

 

   
  Stuk uit Grip van KNMV eind 2020 over ons oud bestuurslid Jan Wouda

Aanvullingen op het artikel direct hieronder nadat dit gepubliceerd is, uit de Grip door zijn dochter Christa.
Helaas was is een proefrit niet zo gegaan als dat hij gehoopt had en is hij inmiddels herstellende en weer thuis.
 

22 maart 2021, Hoi Cees,

Ter informatie: mijn vader is afgelopen vrijdagmiddag weer thuis gekomen. Hij mag zijn gebroken been (waar dus die platen en schroeven inzitten) nog maar minimaal belasten dus heeft in huis een soort bureaustoel waarmee hij zich kan verplaatsen. Mijn broer Fred gaat daar nog een kleine aanpassing op doen zodat hij op zijn ene leuning een soort gootje heeft (van een halve pvc pijp) waar hij zijn arm in kan leggen die het niet meer doet. Voor buiten heeft hij een rolstoel zodat hij met mooi weer naar buiten kan en af en toe even in de schuur bij zijn zoons en kleinzoons kan kijken.

Hij was ontzettend blij met al jullie kaarten en medeleven, dat heeft hem goed gedaan.

Als het goed is, moet het mettertijd steeds een beetje beter gaan met zijn been zodat hij ergens van de zomer zijn been wel weer mag belasten en hij weer zelf kan lopen. Hij houdt de moed er in ieder geval in en is voor nu blij dat hij weer thuis is.

Groetjes,

Christa

 22 januari 2021, Beste trialliefhebbers,

Ik weet niet wie en of jullie na 18 december nog contact gehad hebben met iemand die op de hoogte is van de huidige situatie.

Mijn vader heeft op 18 december een proefrit gemaakt op een andersoortig motor (voor 2 wielen, achter 1 wiel, kuipstoeltje) omdat hij het na zijn ongeluk van 3,5 jaar geleden in Luxemburg nog steeds niet af kon leren om te gaan motorrijden.
Deze proefrit is helaas niet goed afgelopen.
Hij is in het ziekenhuis beland en zit mijn zijn linkerbeen in het gips omdat zijn kniebanden beschadigd zijn, zijn linkerarm (de arm die al niet meer werkte) in het gips omdat er bij zijn ellenboog een breuk zit, zijn rechter onderbeen is geopereerd daar zit een plaat met schroeven in omdat die op twee plaatsen gebroken was, zijn neus was gebroken en die is recht gezet.
Afijn zijn rechterarm en hand doen het nog goed dus hij kan zelf eten, koffie drinken en zijn telefoon opnemen.
Hij zit na 2 weken ziekenhuis nu al 3 weken in het zorghotel en zal daar nog blijven totdat het gips er af mag en hij weer kan revalideren. Hij maakt het naar omstandigheden goed, jammer voor hem is dat er maar weinig bezoek mag komen vanwege Corona.
Het waren er 2 per dag en vanaf vandaag is dat weer teruggebracht naar 1 persoon per dag.

 

Voor wie hem een kaart wil sturen:

Jan Wouda
Zorghotel Recura
Kamer 4.25
Koningin Julianplein 36
1502 DV  Zaandam

En bellen of sms’en kan ook 06-51423609. Appen kan niet want hij heeft nog altijd zijn ouderwetse Nokia.

 

 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020