TCO e.o.

 

 

Zomerhitte

 
   
  Verslag: Cees Kruijer
Foto's: Cees Kruijer
 
 

Elk zich zelf serieus nemende traillist is met de hitte van de afgelopen weken ver van de Muntjeberg gebleven. De temperaturen waren van dusdanig nivo dat alleen de gedachte aan het naar de mond brengen van een verkoelende drank het vocht in de oksel al deed klotsen. Om te overleven was de enigste optie de waterkant opzoeken met veel schaduw.

Maar zoals altijd zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. De Muntjeberg, als gevolg van de hoge temperaturen en  vochtigheid veranderd in een tropische oerwoud inclusief prikkende planten en verstikkende wingerds werd bezocht door enkele diehards die levensmoe waren.

Na alle uitdagingen geslecht te hebben en enkele liters vocht te hebben achter gelaten, stapte terrein baas Frank op de Kraan om weer enkele nieuwe uitdagingen te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals het in een tropische land betaamd, is er één aan het werk en de rest kijkt toe.

 

 

Op deze foto is sprake van echte kinderarbeid, zoals het hoort.

De kleinste van het stel moest door de buis kruipen om de hijsband aan zijn vader door te geven. Vanwege de privacy hebben de namen weg gelaten.

Daarna liet Peter Glas zien hoe je een trialmotor omhoog rijdt en zelf via een andere route de weg naar de top vindt. Ondertussen stond Beta dealer Johan Schaap handen wrijvend toe te kijken en dacht nog wel deze zondag een paar onderdeeltjes zoals spatbordjes te kunnen verkopen.

Klik hier voor het Filmpje

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020