TCO e.o.

 

 

2013 training 17 februari Muntjeberg

 
   
  Verslag:Cees Krujer
Foto's: Cees Kruijer

 

 
 

Eindelijk konden we weer een beetje knap rijden op de Muntjeberg.
Vorig week en voor deze dag was de trainingswedstrijd afgelast, omdat het terrein nog te veel geplaagd werd door nattigheid.
In de rit naar Anna Paulowna was de berg nog in nevelen gehuld, maar bij aankomst deed de zon wat ze moest doen en verdampte de nevel en verwarmde ons met zijn heerlijke stralen.
Dat het best glibberig was, was op te maken uit de vele achterwaartse manoeuvres van de triallisten als ze door gebrek aan grip de top van de te bedwingen helling niet wisten te bereiken.

 

 


Daarna was het genoeglijk koffie drinken en keuvelen in het lekkere winter zonnetje.
Niek Schaap had een nieuw Beta brommertje voor zijn verjaardag gekregen.
Het brommertje is alleen nog op zoek naar een monteur die deze goed kan afstellen, want door carburateur problemen viel de motor regelmatig stil.
Wie hem helpen kan, gelieve contact op te nemen met zijn vader.

Dat aannemers bedrijf Gerard Borst geen last heeft van de recessie, bleek wel dat het bedrijf hun medewerkers getrakteerd heeft op nieuwe trialbrommers. Deze trialbrommer is door oud wereld kampioen triallen Jordi Tarrés ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd.
Als eerste heeft de directie er één in ontvangst mogen nemen om deze te kunnen uittesten.
De financiering van deze motoren is nog van voor de tijd dat er belastingen waren uitgevonden en dat is wel zo prettig voor iedereen, want dat bespaard de boekhouder weer veel werk.
Met deze brommer hoopt Gert-Jan dit jaar de promotie te maken naar de rode klasse en trainde hij volop mee met de rode talenten.

De afdeling Tuitjenhorn onderscheidde zich door zich in nieuwe jassen te laten steken. Het overbekende Joppa jasje van de penningmeester is na al die jaren verdwenen en nostalgie geworden.

Klik hier voor het  filmpje.
 

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020