TCO e.o.

 

 

Callantsoog on Wheels

 
   
  Verslag: Bas Zeinstra
Foto's: Bas Zeinstra
 
 
 

Callantsoog on Wheels vierde zijn derde editie, en net zoals de vorige edities zat het weer enorm mee. De dag ervoor moest alles in de stromende regen worden opgebouwd maar gelukkig op de dag zelf was het prima vertoeven op het dorpsplein wat voor een aangename drukte zorgde. Veel fietsers maar ook veel publiek.

 

 

Naast de mountainbike wedstrijd zouden er ook nog een aantal fietstrial demonstratie gegeven door Patrick Smit samen met Giel, Jim en Thomas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen we 's ochtends rond 9:45 op het dorpsplein aankwamen was het enorm druk met fietsers die al aan de wedstrijd waren begonnen. We keken of Giel en Jim er al waren en vonden de mannen al snel. Patrick zou wat later komen. De drie jongens die al regelmatig op de Muntjeberg met elkaar trainen spraken e.e.a. door hoe ze iets van de beschikbaar gestelde auto, pallets en balken een demo parcourtje konden maken zodat ze er alle drie hun kunsten konden vertonen.

Vanaf het eerste moment ging dit heel erg leuk en er was nog flink wat aanloop van het aanwezige publiek. Tijdens de demonstraties waren de ahhh's en ohhh's niet van de lucht.

Al gauw hadden de jongens door dat ze waarschijnlijk de demonstraties zelf moesten gaan doen zonder verdere begeleiding van Patrick en dit hebben ze tot de klok van drie uur bijna onafgebroken gedaan.

 

Een compliment voor Chiel, Jim en Thomas. Moe en voldaan gingen ze weer naar huis. Voor Jim en Thomas was dit de eerste keer dat ze mee mochten doen aan een demo, een unieke ervaring dus.

 

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020