TCO e.o.

 

 

16 maart NKJ Nunspeet

 
   
  Verslag: Marco Veerman
 
 
 

Eerste onk jeugd Nunspeet

De eerste wedstrijd van het onk jeugd was goed vertegenwoordigd door TCO. In wit reden Kick en Tiemen.
In blauw streden Maarten Rottier, Alex de Rooy en Niek schaap.

Rood is het domein voor Bart Schaap,  Daan van Daelen en Dirk Warmerdam. Victor en Pim de Rooy streden voor spek en bonen mee in de openklasse.

Aangekomen in in Nunspeet was Bert ten Haaf er al. Eerst effies gauw een kopie en de motor gekeurd en om 11 uur van start. Mark te Mey kwam ook nog effies trainen en Bart en Daan helpen.
Ik heb de eerste ronde Bart en Daan en Victor een klein beetje geholpen en opa Bert hielp Kick en Tiemen. Johan ging met Niek in de ronde. De vader van Tiemen  moest nood gedwongen verstek laten gaan, omdat hij op vrijdagavond een lullig ongeluk had. (het is naar omstandig heden goed afgelopen, maar misschien wel met gevolgen).

De wedstrijd was voor wit leuk uitgezet niet te moeilijk, maar gewoon goed. Voor blauw naar wat ik heb gezien de top te makkelijk, maar voor Niek moeilijk zat.
Rood was ook zo maar ik ben wel van mening dat als de jongens de motor in de bochjes meer in de knie leggen (naar buiten met die kont) dat het nog beter gaat (ruimte pakken en vooral kijken waar je heen moet). In geel doet niemand van ons mee.
Kick heeft de witte klasse gewonnen en Tieme werd tweede.
In blauw was Niek 9de, Aalex 6de en maarten 4de.

In rood was Daan 3de, bart 4de en Dirk 6de .
14 april moeten we naar Rotterdam en dan hopen wij weer op zín opkomst en eigenlijk op meer (Piet en Rob Knol,Frank en Bas Muntjewerf). Heren gewoon doen het is voor de jongens prachtig en leerzaam.

Groet Marco

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020